Søk
Tips
Nettbutikken for sykepleiere
En rask og trygg netthandel. Alle varene er lagret og sendes i fra Norge. En slipper dermed å tenke på lange leveringstider og tollgrenser osv. Vi har sikre og trygge betalingsløsninger. Vi ønsker å tilby nyttige eller morsomme varer til sykepleiere for en rimelig penge. Besøk nettbutikken Sengeposten.no


Rimelige søsterur
Nyttige lenker

InkClub

Guttas PMS overlevelsesguide

PMSIngen damer er like. Noen er høye, mens andre er lave. Noen har kurver, mens andre er mer magre. Noen er fine, mens andre ikke er det. Noen er smarte, mens andre ikke er så skarpe. Mange damer opplever månedlige «endringer» i sin egen spesielle måte å være på, også kalt PMS. Her er noen tips og råd for hvordan gutter og menn kan overleve den månedlige syklusen uskadd.

 

  1. For å forberede deg på PMS, bruk store deler av måneden på praktisk trening i å legge seg ned på en spikerseng. Dette fordi smertene av spikrene som borer seg inn i kroppen din blekner i forhold til hva du vil møte hvis hun er misfornøyd.
  2. Lær hvordan gå på eggeskall uten å sprekke en etneste et. Dette er viktig hvis du ikke vil ha henne til å forvandle seg til et demonbesatt monster.
  3. Hun har alltid rett. Bli kjent med de følgende fraser, «ja, kjære», «du har rett», «Jeg beklager,» «Jeg vet ingenting,» og «jeg tar feil, du har rett.»
  4. Uansett hva du gjør, aldri si at hun har PMS, ikke hvis du verdsetter ditt liv. Hun er rett og slett bedårende og elskelig, som alltid.
  5. Ikke ta oppmerksomheten bort fra henne. Når du svarer på telefonen, bør du begrense samtalene til 5 minutter toppen og ikke et sekund lenger, ikke engang hvis hun gir deg tillatelse. Sett alle samtaler på høyttaler slik at hun vet at det ikke er en annen kvinne. Stol på meg, noe mindre og du vil høre om det senere.
  6. Hun bør ha fjernkontrollen til TV’en. Hvis ikke kan en lett trikke et anfall.
  7. Hun er verdens beste kokk. Uansett hva hun lager til deg så må du for all del ikke klage på maten.
  8. Hun blir forbannet om du prøver å få deg litt kos. Hun blir også forbannet om du ikke prøver å få deg litt kos. En Tap – tap situasjon. Om du ikke prøver deg, så tror hun du er utro, om du prøver deg så kan du risikere at hun brekker armene dine.
  9. Har du fortalte henne at hun er vakker når hun ligger på sofaen i klærne fra forrige uke?. Husk at hun er like vakker nå som den dagen dere møttes. (Det virker lenge siden nå, gjør det ikke?)
  10. Hvis hun begynner å argumentere med noen, så er det svært viktig at du tar hennes side, uansett hvor idiotisk og latterlig det er. Hun er gudinnen av universet tross alt. Du er takknemmelig at hun lar deg leve i lag med henne.

Sannheten er nok at det er ikke sikkert disse tipsene er nok til at du kommer uskadd fra en PMS syklus, men det kan være at du overlever.

 

 

(Visited 476 times, 1 visits today)

Leave a Reply

eXTReMe Tracker