Søk
Tips
Nettbutikken for sykepleiere
En rask og trygg netthandel. Alle varene er lagret og sendes i fra Norge. En slipper dermed å tenke på lange leveringstider og tollgrenser osv. Vi har sikre og trygge betalingsløsninger. Vi ønsker å tilby nyttige eller morsomme varer til sykepleiere for en rimelig penge. Besøk nettbutikken Sengeposten.no


Rimelige søsterur
Nyttige lenker

InkClub

Det er kommet nye fraværsregler for 2017

syk

På grunn av siste runde med innsparinger har det kommet nye fraværsregler fra 2017:

Sykdom: Ingen fraværgrunn. Legeerklæring aksepteres ikke lenger! Kan de komme til legen, kan de også komme Dem på jobb.

Fravær på grunn av operasjon: Bevilges ikke. Hver ansatt som tenker å operere seg skal avstå fra dette. Vi har bruk for alt en ansatt har av kjøtt og blod. Tjenestegjøring skal skje i samme stand som da ansettelsen begynte. Om noe fjernes, senkes også de ansattes verdi. Unntak kan gjøres forutsatt at lønnen senkes i tilsvarende grad.

Dødsfall (eget): Eget dødsfall aksepteres som fravær. Arbeidsgiveren må imidlertid informeres to uker på forhånd, slik at etterfølgeren kan læres opp.

Tannlegebesøk: Vi ansetter kun personer med gebiss. De kan da sende tennene til reparasjon med posten, i stedet for stadig å renne til tannlegen.

Graviditet: Absolutt forbudt. På arbeidet skal man sitte med beina i kors. Arbeidsgiveren skal se til at prevensjonsmiddel finnes tilgjengelig.

Gynekologbesøk: Må unngås!!! De kan sette dem på kopimaskinene, ta et bilde og sende dette til gynekologen.

Toalettbesøk: Det tilbringes alt for mye tid på toalettet. Derfor innføres det nå en tre-minutters regel for toalettbesøk. Etter tre minutter går en alarm, toalettpapiret inndras, døren åpnes og toalettbesøkeren fotograferes. Ved gjentatte overskridelser av denne regel, blir bildet hengt opp på oppslagstavlen. Se egne regler for toalettbesøk

Lunsj: – Tynne personer får 30 minutters lunsjpause, da de behøver å spise mer for å se friske ut. – Normale personer får 15 minutters lunsjpause, så de kan innta et balansert måltid og beholde sin middelmådige figur. – Overvektige personer får 5 minutters lunsjpause, da dette er så lang tid det tar å drikke en kopp med Nutrilett.

Til sist: Takk fordi du er lojal mot enheten. Vårt motto er å alltid ha en positiv holdning her i foretaket, og derfor er det en selvfølge at du sender alle dine spørsmål, kommentarer, klager, irritasjoner, beskyldninger og øvrige aggresjoner et annet sted.

(Visited 56 308 times, 1 visits today)

3 Responses to “Det er kommet nye fraværsregler for 2017”

 • Mette says:

  Jeg er klar over at humor er humor, men når humor går over til sarkasme skal man trå varsomt.

  99% av det som ble skrevet her var humor, frem til dere kom til lunchen for overvektige. Da ble det sarkasme. Vi er alle skapt forskjellige, la oss da få lov til det.

  • Kjell Gudim says:

   Så du reagerte på delen om overvektige, men det var helt greit av dem å skrive om at tynne personer må spise mer for å se friske ut?

   Er så lei av å høre sånt.
   Det er ikke noe lettere for undervektige å bli «normale» enn for overvektige.
   Faktisk kan det være vanskeligere.

   Typisk sånn det er idag.

   Overvektige er tabubelagt, men undervektige er «fritt villt».

 • Asbjørn says:

  Lol, da blir for domt å sei at da e øvedreve akkuratt for dei øvevektige.. da e lika masse folk så e tynne så tar detta te seg.
  Dessuten da e skreve Noke om alle tre typene så ditta skal væra nøytralt nokk. Ingen e perfekte, men da e kje ein type så e verre å skriva om en ein anna.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker