Søk
Tips
Nettbutikken for sykepleiere
En rask og trygg netthandel. Alle varene er lagret og sendes i fra Norge. En slipper dermed å tenke på lange leveringstider og tollgrenser osv. Vi har sikre og trygge betalingsløsninger. Vi ønsker å tilby nyttige eller morsomme varer til sykepleiere for en rimelig penge. Besøk nettbutikken Sengeposten.no


Rimelige søsterur
Nyttige lenker

InkClub

Egenkapital med forbrukslån

Unge mennesker i etableringsfasen opplever store problemer med å komme seg inn på boligmarkedet og mye av dette skyldes den forrige regjeringens ønske om å øke egenkapitalkravet til boligkjøp fra 10% til 15%.

Dette betyr i praksis at nåløyet blir enda trangere for allerede pressede privatøkonomier, og med mindre foreldrene tar opp lån for å hjelpe sine barn vil mange oppleve det som bortimot umulig å komme seg inn på markedet. Forbrukslån har derfor blitt en måte å løse disse problemene på.

Allsidig lån
Som sagt har forbrukslånet blitt en løsning på problemet om egenkapital og grunnen til at folk velger denne løsningen er at slike lån kan brukes til akkurat det man vil. Banken man låner penger hos stiller ingen spørsmål om hva du skal bruke pengene til, og du kan derfor like gjerne bruke dem som egenkapital ved boligkjøp eller til å bestille deg en drømmeferie – dette er forbrukslånet i et nøtteskall.

Mer info om dette finner du her.

Ingen sikkerhet

Når du tar opp et slikt lån trenger du heller ikke å stille noen form for sikkerhet for det beløpet du låner, og bruker du det til å finansiere egenkapitalkravet så vil allikevel ikke banken du tar opp lånet i ta pant i huset eller noen andre private eiendeler. Uten sikkerhet blir derfor slike lån dyrere på grunn av høyere renter, men de vordende huseiere mener altså allikevel at det kan være verdt det.

Du kan lese mer om denne saken hos Dagbladet.no.

(Visited 148 times, 1 visits today)

Leave a Reply

eXTReMe Tracker