Søk
Tips
Nettbutikken for sykepleiere
En rask og trygg netthandel. Alle varene er lagret og sendes i fra Norge. En slipper dermed å tenke på lange leveringstider og tollgrenser osv. Vi har sikre og trygge betalingsløsninger. Vi ønsker å tilby nyttige eller morsomme varer til sykepleiere for en rimelig penge. Besøk nettbutikken Sengeposten.no


Rimelige søsterur
Nyttige lenker

InkClub

En sykepleier, en sykepleierstudent og en avdelingssykepleier spiser lunsj

En sykepleier, en sykepleierstudent og en avdelingssykepleier sitter i kantinen rundt et bord og spiser lunsj. Plutselig dukker det opp en underlig støvsky og ut av røyken stiger det en liten eldre dame. Damen var kledd i en gammel kjole og rundt halsen hang det mange smykker med store blanker steiner i. Damen kommer bort til dem og forteller at tanten hennes hadde vært innlagt på avdelingen. Sier de hadde vært så snille med tanten hennes, så ville damen at hver og en av dem skulle få et ønske oppfylt.

Sykepleieren, sykepleierstudenten og avdelingssykepleieren diskuterte seg i mellom om hva de skulle ønske seg. Sykepleierstudenten ønsket at hun lå på standen på en øde sydhavsøy med single, velbygde menn som serverte henne frukt og tilfredsstilte alle hennes behov. Poff, så sykepleierstudenten borte.

Sykepleieren ønsker at hun var rik og hadde en lukseriøs hytte på fjellet. Og hun ønsket at hun der hadde flotte mannfolk som serverte henne varm kakao og ferske muffins. Poff, så var hun borte også.

Avdelingssykepleieren satt igjen alene og den gamle damen lurte på hva hun ønsket seg. Avdelingssykepleieren ser på klokken og sier; lunsjpausen er over så jeg ønsker at sykeleieren og sykepleierstudenten er tilbake i avdelingen.

(Visited 1 953 times, 1 visits today)

Leave a Reply

eXTReMe Tracker