Søk
Tips
Nettbutikken for sykepleiere
En rask og trygg netthandel. Alle varene er lagret og sendes i fra Norge. En slipper dermed å tenke på lange leveringstider og tollgrenser osv. Vi har sikre og trygge betalingsløsninger. Vi ønsker å tilby nyttige eller morsomme varer til sykepleiere for en rimelig penge. Besøk nettbutikken Sengeposten.no


Rimelige søsterur
Nyttige lenker

InkClub

Sykepleieren og legen hadde et forhold

sykepleieren og legen som hadde et forholdSykepleiern og legen hadde et forhold. Kort tid etterpå, fortalte hun ham at hun var gravid. Legen ønsket at kona ikke skulle få vite dette så han ga sykepleieren en sum penger og ba henne om å reise til Italia og føde barnet der.

«Men hvordan skal jeg la deg få vite at barnet er født?» spurte hun.

Han svarte: «Bare send meg et postkort og skriv «spaghetti «på baksiden. Jeg skal ta meg av alle utgifter.  Sykepleieren viste ikke helt hva hun skulle gjøre, så hun tok pengene og fløy til Italia.

Seks måneder gikk, og så en dag ringte legens kone til ha på kontoret og sa: «Kjære, fikk du en veldig merkelig postkort i posten i dag fra Italia, jeg skjønner ikke hva det betyr.

Legen sa: «Bare vent til jeg kommer hjem, så skal jeg forklare det til deg.»

Senere den kvelden legen kom hjem, lese postkort, og falt om på gulvet med et hjerteinfarkt. Ambulansepersonell hastet ham til akuttmottaket på sykehuset. De ansatte der lurte på hva som hadde satt igang infarktet.

Så kona tok opp postkortet og lese: «. Spaghetti, Spaghetti, Spaghetti, Spaghetti – To med pølse og kjøttboller, to uten»

(Visited 494 times, 1 visits today)

One Response to “Sykepleieren og legen hadde et forhold”

  • Mette Holthe Eriksen says:

    This is how things can go….I am happy I am a grown nurse with five grown children and a younger man to live with….I am a modern RN in 2013, who doesnt do all the work. HURRA, from RN / autorisert sykepleier, Mette from Mogreina, Ullenskaer Kommune, Norway. PS Please,NO MORE SPAGETTI FOR NURSES IN NORWAY.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker